i am back!

sayang blog lama. tapi dah kena virus malware blablabla whatever. and i have no idea how to remove it. dah cuba macam-macam cara tapi masih keluar amaran yang sama. so here it is, my new blog. 

lama tak menulis di blog. awkward. berita terbaru? pregnant? no. belum ada rezeki lagi. ikut hati, dah tak sabar sangat nak menimang cucu anak. tapi apakan daya masih belum tiba masanya. tak adil lah kalau nak compare dengan orang yang kahwinnya tarikh yang sama dengan aku, dan beliau dah mengandung. allah ciptakan manusia ni lain-lain, tak sama. so "makciks" sekalian, tak perlulah anda gigih nak tanya aku dah ada isi ke belum like 10 kali sebulan kau tanya benda yang sama. muak tahu.

wedding review masih belum habis dikongsi, especially the bad ones. tengoklah kalau ada masa aku sambung.

Powered by Blogger.