finally it's here


degree certificate aku baru sampai dari newzie. hmm habis NZD50 jugalah untuk postage. takpelah, kena berkorban sikit. lepas ni insyaallah dah takde masalah berkaitan spp interview. yang dapat lambat ni kesnya masa bulan berapa entah, aku tak apply untuk grad sebab aku lupa. plus, kat rumah tiada internet so macam ketinggalan lah sikit. biasanya kat news feed facebook tu akan nampak update masing-masing, jadi cepat sikit alert (now i realise the importance of facebook!). bila tak apply, masa konvo hari tu aku takdapat lah ijazah, hanya dapat sijil penghargaan. haish!

*tengah menikmati cuti crk terakhir.

Powered by Blogger.