nak jadi pengguna tetap corelle boleh?

sekarang dah sampai seru nak beli set pinggan mangkuk. dah boleh join group aunties, haha. anyway, aku suka sangat guna corelle. ringan, senang nak cuci dan guna. hari tu terjatuh dari kabinet dapur, selamba je dia tak pecah/retak langsung. corelle pertama aku beli kat melbourne, around 40 AUD kot. dulu beli satu set je, cukuplah untuk aku dan husband. sekarang bila family datang bertandang tak cukup pinggan lah pulak. kena tambah set lain. 


bagi aku lah kan, corelle ni design dia jenis yang simple. kalau luminarc banyak design cantik-cantik. (eh i sound like an auntie). oh yesss esok cuti. happy holiday you'all. 

Powered by Blogger.