revlon vs simplysiti

sejak berjauhan dengan kuala lumpur ni, macam limited lah sikit kalau nak shopping barang mekap. my favourite lippies semuanya mac's, maknanya takkan dapatlah nak beli kat sini. so hari tu aku cubalah beli dua jenis dari drugstore: revlon's pink in the afternoon dan simplysiti's gold edition lipstick. 

pink in the afternoon by revlon.

i love the shade and i can say that this is one of the best pink lipsticks i have ever had. pada aku p.i.t.a lebih cantik daripada mac's lovelorn. you ladies boleh tengok di blog ini untuk lip swatches.

gold lipstick by simplysiti



this is how it looks like on my lips. ok, abaikan gigi aku yang jarang kat tengah tu. haha. aku suka warna lipstick ni, tapi bukan formula dia. macam tak berapa nak lekat kat bibir walaupun dah letak bedak tabur.

jadi? kesimpulannya, i need to stock up my mac's kinda sexy!


Powered by Blogger.