sunplay skin aqua's bb cream

sebelum ni aku pernah baca review pasal bb cream. banyaklah, dari etude house, skin 79, dan brand-brand lain juga. melihatkan testimonial sorang-sorang muka macam flawless sungguh, aku mengada-ngada nak cuba juga. fikir-fikir balik kulit muka aku ni tak berapa nak terima foundation jenis liquid (kalau cream foundation memang no hal). jadi oleh sebab bb cream tu berupa sejenis liquid, aku tak jadi beli.

seminggu lepas kot, aku terbaca blog cik puan bunga pasal sunplay skin aqua bb cream. tengok complexion dia sangat cantik bila pakai ini, so aku pun simpan hajatlah nak beli bb cream tersebut. hajat sebenarnya nak beli tahun-tahun depan tapi masa kat guardian hari tu aku terjumpa, terus belilah. 



pada aku, bb cream ni not bad. it gives you medium coverage and it is kinda good for photography as well. mekap tak nampak bercapuk lah. but for everyday use, i think i prefer cream foundation. but you ladies can try this out, who knows it will look good on you?

okay, mahu bersiap untuk majlis kwapm malam ini. malas? ya. 

Powered by Blogger.