food, food and food!

sejak sebelum raya haji hinggalah ke hari semalam, kerja aku menghadiri jamuan makan tak habis-habis. aku rasa orang lain pun sama. sebab y'know sajalah dah akhir tahun ni memang banyak jemputan, dinner itu, dinner ini, open house itu, open house ini. 

1. makan malam akhir tahun pelajar asrama di restoran sri chengmai. mewah betul. bertuah budak-budak asrama zaman sekarang. 


2. makan-makan kat rumah tokma waktu pagi raya aidiladha. menu utama adalah nasi dagang. walaupun aku bukan penggemar nasi dagang, tapi pada aku nasi dagang tokma sangat super duper delicious lah! sampai sekarang terbayang-bayang lagi ni. 


3. jamuan makan kat rumah sempena upcoming birthday aku dan aleeya. moist chocolate cake umi memang terbaik!



fuh, memang bulan ni adalah bulan membesarkan badan yang dah sedia besar. actually banyak lagi gambar, tetiba jadi malas pulak daa. ok later nak update pasal housewarming. 

Powered by Blogger.