alisha humaira

kak ila, cousin aku dah selamat melahirkan baby beberapa minggu lepas. tahniah! comel sangat baby, mirip kedua-dua ayah dan ibunya.

welcome to the world, alisha humaira!

DSC01738

baby pun ikut warna tema okay.

biasalah, kalau dalam majlis keramaian memang ramai saudara mara berkumpul. dan biasalah, dalam ramai-ramai tu mesti ada yang mulutnya puaka tak de insurans. takpelah, aku dah lali dah. kau kata lah apa-apa pun, it will not change anything.

Powered by Blogger.