pilihan tudung pengantin

sekarang ni banyak sangat pilihan tudung cantik yang sesuai kalau nak pakai masa akad nikah atau bersanding. zaman aku dulu (ceyyy macam dah lama sangat je kahwin) sampai pening-pening kepala fikir pasal tudung. actually kalau aku ni jenis pakai tudung awning memang takde masalah, sebab tudung awning memang banyak di pasaran. 

so this time, aku nak share beberapa shawl/syria yang gorgeous yang mungkin boleh korang consider sebagai tudung pengantin.

1. radiusite banyak tudung yang sesuai untuk dijadikan tudung pengantin. cuma satu sajalah, items cepat sangat out of stock. jadi korang kena gigihlah menunggu depan laptop setiap kali update ok! setakat ni aku rasa harga dia masih lagi affordable, below RM100.


2. sugarscarf - macam kat bawah ni adalah jenis syria. ada juga jenis shawl, so boleh usha lah kat website dia ya. range harga juga bawah rm100.


3. shawlforyou - yang penuh beads ni (gambar pertama) harga dalam RM120 ke bawah.


aku pernah beli syria ni dari shawlforyou (warna hitam), memang cantik sangat. kalau korang jenis suka yang simple, boleh cuba jenis macam ni.

Comments
One Response to “pilihan tudung pengantin”
  1. Alangkah indahnye kalo saye pun pandai pakai shawl cmni...huhu...semuanya cantek n model model pun semuanya cantek :-) jelesss...

Powered by Blogger.