majlis sambut menantu

pengantin baru nak menyidai gambar zaman majlis sambut menantu last year. ya diulangi, last year. kalau majlis di pasir puteh temanya putih dan pink, di pahang tema warna garang, iaitu dark purple. sampai kerusi pelamin pun warna hitam. garang sungguh.

macam aku cerita kat blog dulu, aku benci pelamin masa reception kat rumah sendiri. bila disambut di pahang, benda first aku cari masa masuk dewan adalah pelamin. dan, perggghhh aku sangat lega bila bridal yang suami hire ni berjaya buat pelamin yang lebih cantik daripada mine. sobs terharu.



pengantin perempuan yang tembun itu sudah datang. actually i dont like the dress at all, well i like the jubah design, tapi material lace dia tak cantik. tapi kenapa aku pilih jugak? sebab untuk purple wedding theme ni baju ni je yang sesuai. takkan nak pakai hijau pulak. lagi satu, butik tu tak banyak pilihan untuk pengantin plus size. so redha sajalah. siapa suruh makan banyak!

tapi bila tengok dalam gambar, takdelah teruk sangat baju ni. eh look at the picture above, ada vending machine lah! jom minum 100 plus dulu. haha!

kaki aku tu spoil lah. tak boleh ke duduk cantik-cantik macam pengantin lain? to be honest, gambar aku banyak tak menjadi sebab terlalu banyak awkward moment. bukan salah fotografer, aku yang tak pandai pose, seriously.

veil yang tak flowy langsung! haha tapi okaylah daripada takde langsung kan.
 

Comments
One Response to “majlis sambut menantu”
  1. Nadia says:

    gmr last tu walaupun veil tak flowy tp cantik! hehehe..Mana gambar majlis belah farah pula?=)

Powered by Blogger.