spanx

last year, masa duk sibuk buat preparation kahwin, one of the things yang top dibicarakan oleh blogger brides adalah spanx. ramai yang order in power line super higher power. so, i was one of them yang beli. haruslah beli, bodyku bukannya ramping. ada lemak perlu disembunyikan, lols. actually takkan slim pun pakai benda ni, cumanya badan kita akan lebih nampak kemas dan tak menggeleberberber you know what i mean.

satu jenis yang aku pernah try adalah ipl super higher power, yang bawah ni. jenis ni ada tiga pilihan warna. saiz korang kena discuss dengan penjual spanx ni. karang nanti silap pilih saiz, hangussss macam tu je duit korang.


setakat ni aku dah dua kali repeat order ipl super higher power ni. memang best pakai. selesa sangat sangat sangat, trust me. tapi dalam duk selesa-selesa tu, ada jugak malasnya. malas nak sarung sebab start dari bahagian thigh kan. it takes some time. so aku ber-ym dengan cik aiza dari iza closet ni, minta dia recommend yang jenis lain. ada lah a few products yang di-recommend, tapi aku lebih berminat jenis ini higher power brief.

my review, higher power brief dengan ipl super higher power sama je dia punya slimming power tu. dua-dua best. nak kata higher power brief lebih senang pakai pun tak juga, sama je aku rasa. haha. harga pun sama. so far, aku rasa iza closet offers the best price! silalah ke facebook iza closet dan website dia
.

Powered by Blogger.