honeymoon

believe it or not, my honeymoon was all about food.

so gambar-gambar di bawah adalah gambar makanan sahaja. gambar honeymoon aku? takde takde. haha

mula-mula ke jusco tebrau makan steamboat kat johnny's.


then aku ada order nasi goreng. tapi bila dia serve aku, aku cakap "i didnt order chicken rice". "it's fried rice ma'am". "is it??? can you check again?" dia macam tak puas hati dah, tapi buat-buatlah tanya orang dapur. lepas tu sorang lagi staff cakap, "yes ma'am. it is fried rice. the one you ordered." i was like whoaaa? it didn't taste/look like fried rice at all!!!kan kan kan? (see the picture below)


then kat universal studio singapore, kitorang makan kat Goldilocks which is one of the halal fast-food restaurants.  macam makan kat kfc jerrr. makan sekadar alas perut, sebab balik danga bay, makan masakan panas yang lebih sedap.


destinasi seterusnya kuala lumpur. makan kat seoul garden. sekarang tak dapat dah student's price. haha


sebelum balik kelantan, auntie bawak makan kat uptown damansara. nama kedai tu stevens kot (kalau refer kat gambar pinggan tulah). portion dia banyaaaak sangat. pengsan lah.


so akibat dari MAKANmoon ini, baju-baju kurung sekolah saya telah sendat di bahagian perut. sekian.

Powered by Blogger.