jakel terbesar di pantai timur?

minggu lalu sempat menjenguk jakel di kubang kerian (dekat mydin). sesak, ramai sangat orang. orang duk sibuk berebut kain. biasalah, ada promosi pembukaan. aku ni bukan berminat sangat kain bunga-bunga. i prefer printed tudung. so, kebanyakan baju pergi sekolah adalah baju kurung plain.

tak sempat nak pusing satu jakel. tingkat dua dan tiga pun aku tak pergi. malas nak serabut dengan orang. tunggulah bila aura nya dah reda, boleh pergi lagi. hish, kenapalah jakel ni baru muncul tahun ni kat kelantan. last year punyalah terdesak nak pergi beli something kat jakel sampai sanggup ke kay ell youalls. 

okay, takde cerita sangat pun sebenarnya :p


Powered by Blogger.