korean drama yang best untuk dilayan

mood nak layan kdrama datang kembali. dua drama di bawah ni macam best untuk ditonton.

1. love rain



maybe kalau korang tengok permulaan cerita agak boring dan slow. settingnya sekitar tahun 70an. tapi ada beberapa scenes yang sweeeeet sangat! inha jatuh cinta pada si perempuan tu dalam masa tiga saat saja. love at the first sight gitu. kemudian, pada tahun 2012, bermula kisah anak mereka pulak. aku pun tak tahu apa jadi, sebab baru tengok sampai episod dua. yang bestnya drama ni ada jang geun suk dan yoona snsd :)

2. fashion king 




cerita ni pun syok jugak. pelakon-pelakon dia aku tak berapa kenal kecuali yuri snsd. tapi heroin cerita ni pada aku sangat cantik. jalan cerita pun not bad. 

aku ada jugak tertengok dream high 2 sekali dua. tapi tak cukup syiok. bosan sikit, prefer dream high1.

Comments
One Response to “korean drama yang best untuk dilayan”
  1. Qistina says:

    both best!!!! <3

Powered by Blogger.