menghabiskan duit adalah senang

dah lama tak keluar shopping betul-betul. selama beberapa bulan ni hanya duk online shopping. my husband and i were both busy. shopping groceries pun kadang-kadang je sempat. 
kasut sekolah dah teruk sangat dah, so nak tak nak, cari masa juga tadi untuk cari kasut baru. tu pun dah berapa kali postponed. 

so keluar ke kb mall dengan tujuan mencari sepasang kasut yang berharga RM50 ke bawah (such a cheapskate, aite?) itu saja, tak nak beli benda lain dah. so aku bagitau husband siap-siap, nak balik terus lepas beli kasut. 

lepas dah jumpa kasut yang berkenan, siap tulis resit, ternampak sepasang kasut yang sangat comfy. so, ambil dan bayar. ok, dah takde maknanya nak beli sepasang. then on the way nak balik ternampak kaunter perfume yang ada macam-macam jenis. bagitahu husband, nak tengok-tengok saja. tapi tersangkut pula dengan dior perfume. awww banyaknya duit terbaaaang.

officially, i am broke. 
it's 13 days until the next pay day. 
haha, padan muka.






Powered by Blogger.