rins suzana dah ada kat kota bharu!

omg. zaman aku nak kahwin dulu aku sangatlah berharap rins suzana ni ada cawangan kat kota bharu. sebab memang in love sangat dengan design pelamin-pelamin dia. tak sangka this year diorang bertapak semula kat kelantan ni. tapi takde rezeki akulah nak hire diorang. sobbbbsss. 


nak tunggu adik-adik aku kahwin, lambat lah lagi. masing-masing budak mentah lagi ha. 

ni facebook diorang RINSSUZANAKOTABHARU
atau contact SMS 010-9022180.

good luck, dan ingat jangan book at the very last minute.


Comments
2 Responses to “rins suzana dah ada kat kota bharu!”
  1. woww confirm meletop..tula i pernah berminat dgn diorg tp agak mahal jgkla kan..:)

  2. Ms. Farah says:

    mahal sikit compared to others. tapi i sukaaa sangat pelamin dia. huhu

Powered by Blogger.