bridal mask

memang aku tengah gila cerita ni sekarang. tak boleh miss okay. sampai kadang-kadang tu terlanjur tengok kat youtube sebab tak sabar nak tahu kisah seterusnya. bagi aku cerita ni tak boring langsunggg, memang aku takkan skiplah. cerita pasal zaman korea dulu-dulu yang kena jajah dengan jepun. lepas tu ada macam-macamlah; ada independence fighters, kishokai, dong jin the death squad. then ada karakter yang asalnya baik hati, lembut tapi di pertengahan jadi makin jahat. dan yang jahat jadi baik.


sesiapa nak tengok boleh search je kat youtube. tak pun, pergi ke website mysoju. insya-Allah jumpa.

aku, kalau layan drama, memang sedikit sebanyak akan terpengaruh dengan apa yang aku tengok tu (tak semua lah babe). contohnya bridal mask ni banyak adegan lawan-lawan. so aku suka tiru cara martial arts tu. bila aku start je nak buat haipp haipp tu semua, suami akan gelak besar dan cakap, 'haaaa kuat sungguh pengaruh tv ni kan'. 

aigoooo

oh yes, selama ni aku suka tengok channel 393 je sebab gambar cantek. tapi seriously, lagi banyak k-dramas best kat channel 391 sebenarnya, tapi sebab tak HD tu aku malas nak tengok.

Powered by Blogger.