lipsticks


see?? dah nak habis dah. padahal yang ni tube kedua dah untuk tahun ini. aku memang pakai kinda sexy setiap hari, most of the time. memang cepatlah habis kan. masa cuti bulan disember hari tu aku beli dua je. hujung tahun ni nampaknya kena beli tiga i guess. aiyooo nampaknya KL dah memanggil-manggil ni. haha!

setakat ni aku memang setia dengan yang ni je. banyak lagi mac lipsticks dan non-mac dalam kotak besi tu ha, macam-macam shades yang cantik, tapi formula tu memang tak kena dengan bibir aku. tu buat aku malas pakai. kryolan lipstick palette tu bila kita campur-campur warna, memang lawa. tapi kering sangat bibir jadinya bila pakai. kinda sexy ni walaupun matte finish, tapi tak mengeringkan pun. pada aku jelah, kalau orang lain pakai belum tentu sama kesan dia.

hmmm macam nak try honeylove (matte finish) pulaklah.

eh
eh
kata setia tadi? pftttt

Powered by Blogger.