raya kedua

raya kedua umi dan abah buat open house kat rumah di pasir puteh. biasalah, abah bahagian masak nasi dan lauk-lauk, dan umi bahagian dessert. aku? tukang rasa dan tukang makan. eh, takdelah. aku dan suami tolong-tolong apa yang patut. macam suami, dia tolong potong bawang dan tahniahlah, abah impressed dengan skill anda memotong bawang! abah cakap 'terernya, macam pro.' lols

tahun-tahun sebelumnya aku akan sediakan lontong. tapi tahun ni aku buat sikit sahaja. untuk abah umi dan adik-adik sahaja, supaya takdelah korang kempunan. exclusive gituuuu. haha! 



nanti gambar tetamu aku upload dalam next entry lah ok.

Comments
2 Responses to “raya kedua”
  1. Diya says:

    menggiurkan sangat gambar makanan2 farah ni. terasa nak kembali raya pertama, kedua, ketiga, sebab masa tu ada banyak pilihann makanan huhu

  2. farah, s. says:

    sekarang balang kuih raya pun dah tinggal habuk! haha :D

Powered by Blogger.