plus size amabelle dress

aku ada order satu dress ni dari modishmodehouse. baru je sampai tadi. honestly, dress memang cantik, jahitan pun kemas. sayangnya sangat besarlah dengan aku, saiz xxl. warna magenta. harga aku beli adalah rm69 sekali dengan postage. tapi kalau sesiapa nak (serious buyer sahaja), aku nak let go murah daripada harga asal. sila email ya owenfara@yahoo.com



kalau nak tahu measurement, atau details lain korang check kat website dia. ada kat watermark gambar di atas. thank you!!

Powered by Blogger.