Am i ready?

Dalam banyak-banyak hari waktu cuti sekolah, minggu terakhir cuti baru ada mood nak memblog semula. Nampak sangat dah habis semua trip. Hoyeaaah! Hmmm hari ni dah 24 hb Disember. Tak lama lagi dah nak masuk 2013. Ready kah aku??? Eh kalau tak ready pun, macamlah boleh tukar pape :p

Azam tahun baru:
Nak jadi isteri mithali.
Nak jadi guru yang lebih komited, proficient dan cemerlang.
Nak jadi manusia yang lebih baik daripada sebelum ini. 
Nak cuba sehabis daya untuk kawal emosi. Taknak stresss memanjang. Ni, sikit-sikit tweet marah haha apekehal. So hopefully tahun 2013 ni akan jadi tahun yang menggembirakan.
Nak qhuros. (Ni azam yang setiap tahun ada, tapi tak capai-capai, citttt)

Insya-Allah.


Powered by Blogger.