facebook banner

aku paling malas sebenarnya nak buat banner ni, tapi memandangkan tak tahu nak suruh sape buat, dan kalau nak upah blog designer pun ambik masa yang lama, so aku buat sendiri lah. makan hati masa jugaklah buat benda ni. hahahadoiii. ni untuk blogshop ku yang tercinta, cewaaah 


pada pandangan mata aku, aku rasa dah okay. cuma mungkin bab nak erase tepi-tepi tu kurang kemas lah. peduli ah, janji ada. untuk template website TRULYNA, aku dah placed order dengan rose dari heartliciousdesign (korang google sendiri). aku amik pakej blogshop standard. harga boleh tahan jugaklah, tapi aku tak kisah harga kalau hasilnya cantik. lambat lagi nak siapnya, kena ikut giliran. we'll see

Powered by Blogger.