Hada Labo Retinol Lifting + Firming Essence

ada sesiapa pengguna hada labo set merah ni tak? aku nak jual essence yang ni sebab hari tu adik aku tersilap beli. yang ada dengan aku ni 30g, lifting & firming essence khas untuk anti-aging. honestly, memang aku tak pernah guna walau sikit pun. botol pun tak pernah buka, cuma kotak je. harga retail kalau tak silap aku RM65 macam tu. aku nak jual RM50


ingat eh, aku nak jual ni bukan sebab tak elok ke apa tau. cuma tersilap beli. so sesiapa yang nak, boleh email aku owenfara@yahoo.com atau contact 0132874611. thanks!

Powered by Blogger.