lauk kampung terbaik


musim-musim hujan ni pekena nasi panas dengan sup tulang, lepas tu ada ulam dan sambal belacan. perghhh memang terbaik lah! ok tetiba lapar balik ahaha. seriously, kalau time sejuk-sejuk ni tak selera sangat nak makan chicken chop ke, meatball bolognaise ke, tetap nak nasi ulam jugak! peace!




masa cuti ni lah kalau nak berkumpul dan makan beramai-ramai dengan family. lepas ni aku tak janji bila boleh balik. (bunyinya macam duk jauh je, padahal drive sejam dah sampai, lol) anyway aku tetap berharap tahun 2013 ni tak sesibuk tahun 2012. amiiin!

Powered by Blogger.