shawl dan tudung nikah pengantin

ada readers yang masih memburu tudung atau shawls untuk majlis nikah atau tunang? korang boleh survey2 kat sini ya. 


Buat masa ni Trulyna hanya beroperasi di Facebook dan juga offline. Website masih under construction.

Antara pilihan tudung yang ada:

yang ni memang sweeeet sangat. kalau hari2 biasa nak pakai tudung putih macam tak kena sangat. tapi kalau untuk majlis akad nikah atau tunang, memang sesuai. dan hiasan manik pun tak OTT sangat.

warna light yellow bawah ni pun comei sangat tau. honestly aku ni kureng sikit warna kuning. tak ada kot baju atau tudung kuning. tapi light yellow ni memang nice lah!


ada banyak lagi pilihan warna dan design lain untuk korang. so, jangan lupa jenguk page trulyna ya! Thanksss

Powered by Blogger.