trulyna year end sale

ladies, ni aku nak share sikit. T R U L Y N A ada buat sale sempena akhir tahun ni. kalau ada masa terluang dan rasa nak cuci mata, sila-silakanlah lawat page trulyna ya. thanks!


Zahra ni shawl berbentuk half moon yang bermanik. Ada dua pattern manik, yang jenis bunga-bunga halus comel dan satu lagi jenis bunga besar sikit. Shawl yang bermanik tabur ni, pada aku lebih senang nak pakai dan senang dibentuk. 


Alya, shawl panjang berbentuk segi empat. Panjang lebih kurang 2.0 meter, dua belah tudung tu kaler dia lain lain. material chiffon. bessst sangat fabrik dia. nampak berkilat macam satin tapi sebenarnya bukan satin. 


Nadine ni lebih kepada shawl bentuk halfmoon dan plain, cuma hujung tu ada manik. Simple tapi tetap cantik. 


Tudung 3 layer Hasna. High quality chiffon. Cantik terletak je bila pakai. Kalaulah aku ni sesuai pakai tudung awning, semua kaler aku dah rembat, seriously!!!! Tapi sayanglah, aku tak reti pakai tudung camni. Sesiapa berminat, harga yang dah diskaunkan ni hanya sah sehingga 31/12/2012. 

Kalau berminat boleh order, kalau tak, duk diam-diam sudah. Tak payah nak kutuk-kutuk ke apa. 

Powered by Blogger.